Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Augusti - Den sköna!

Sommarens sista månad augusti.
Jag vill bromsa tiden lite nu.

Svartvinbär ska plockas, géle kokas.
Som vanligt har det varit omväxlande väder hittills.

En bra tid just nu med lagom varma dagar.
Går långa promenader och mår bra av det.

Sitter ute och fikar, det är skönt.
Sjön har vi nedanför, den glittrar.

Båten behöver ösas ur, efter regnskuren.
Vassen är så hög så jag syns inte ens.

Abborrarna nappar fint när man metar.
Solen går ner över bergen på kvällen, strålarna reflekteras
i sjön.

Njuter ännu av sommarens sista månad.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-03 15:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar juni.
2019-08-04

    ej medlem längre
Underbara augusti som du så otroligt fint målar upp...
2019-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllningstext till Augusti, en underbar månad!
2019-08-04

  Kungskobran VIP
Fin Augusti skildring
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP