Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den eld som en gång brunnit

...kan alltid lockas att brinna igen

Blott en tanke på det som var
den stora passionen
kan få blodet
att rusa

genom kroppen
om och om igen

Den glöd som en gång funnits
kan aldrig riktigt dö
utan bara väckas
till liv igen

Ett enda möte, en enda gnista
mellan två

som en gång brunnit för varandra
på en optimal nivå

Kan orsaka en ny explosion
som utplånar varje sans och reson

En farliga kombination




Fri vers av Trollbunden
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-03 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden