Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERAPITANKAR

Jag

som ett naket

ogrott frö

En skugga

En clown bland mina vänner

Ensam som en flyende fjäril

I mullen ska jag växa
men det kommer ta tid

Lång tid

innan fröet gror

blir en grön stjälk

... kanske en blomma




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-05 14:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
superbt! verkligen spännvidd!
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd