Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krameri

Ditt jobb verkar va´vitt poet
inte alls diskret mer stort konkret...
Vad handlar det om
berätta för mig Tom...
Kramar! Omfattande verksamhet...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-06 06:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kul på rim och mera skoj, tänk ett sådant glam och stoj, såväl gråt som skratt, kan leda en just vart, hit och dit som en konvoj...
2019-08-07

  danne //
Det var en gång
så börjar allt
för det mesta,
en gång för
länge sedan.
Tankar ger
stundtals tankar
föra en till sagornas start.
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt