Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snillrikt tänkt!

En man ska hyra rum med kök
han får ej ta emot dambesök...
Men herrbesök då...
Det går bra! Han kom på...
Då hyr hans fästmö! Han gör besök...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-08-06 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt