Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blomstertid är nu

En människa är som ett vackert blomster

och som blommar ymnigt under sin första tid

Och genom kontinuerlig vattning

med kultur, sång och musik och förströelser

lever den sitt liv (och gamla vissna blad tas bort)

så länge denna stimulans fortgår

Sedan är det dags att lämna sin kruka

och låta ett nytt blomster få leva sitt liv där

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-06 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP