Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matten stämde ½ av var!

Rut köpt lingonsylt i sin affär...
50/50, av äpple och bär där...
Lingonsmak finns ej
hon undrar, allt OK...
Jo men visst! Först ett äpple sen ett bär...







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-07 11:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sylt brukar väl innehålla en stor del äpple, gäller även äpplemos har jag hört. Troligen för att 'dä ä stabiliserande me billia äpplen' för priset i vilket fall.
2019-08-08

  danne //
en hybrid äppellingon lr lingonäpple,
päppelkråkan satt på sliskonsylten något av den där barnkära ramsan trillade visst ner i min famn..

2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt