Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den sommaren!

Där satt du vid ett bord på cafét och fikade som om ingenting hänt.

Ändå så har inte hjärtat glömt, finns en liten vrå med minnen.

Trots att så många år har gått.

Det var då och nu är nu!

Vände på klacken och gick ut i solskenet.





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-07 15:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En sådan "du" har ett kapitel i livets bok, åren har gått och det har skrivits nya!
Dåtiden är förbi, klokt att leva i nutiden.

2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP