Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej och hopp din dumstrut



Jag drabbas av klimatångest när grannens barn hoppar studsmatta och det ser ut som om de ska göra hål i ozonskiktet. Visst, ingen kan hoppa till den höjden, men ungarna har adhd vilket inte får underskattas.

Min psykolog säger att jag ska koncentrera mig på saker bortom skeendet omkring mig, krypa in i mig själv och bli en såpbubbla med själen. Ja, det blir mindre komplicerat att betrakta världen då.

Jag mediterar lika överspänd som vanligt, ser satelliter bevaka mig från rymden, känner hur jordklotet rör sig under mig och hör glassbilen köra förbi, men helt plötsligt är jag utanför allting.

Gud haver alla barnen kär och vuxna också förmodligen, tänker jag och svävar vidare mot inre förståelse. Det är bara det att då har grannen köpt en pool som de skygga kidsen kan leka med guldfisken i.

_________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-08-08 17:02



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken pärla! Underbart med studsmattan, adhd och ozonskiktet! Haha! Tycker lika mycket om de andra verserna. Mycket bra, mycket bra! :)
2019-08-14

  Kungskobran VIP
Dags för en ny psykiatrisk diagnos
CAS Climate Anxiety Syndrome

Härlig berättelse
2019-08-09

  Peter G VIP
humor och allvar i en spännande kombination!

Bra!
2019-08-09

  Elaine.S VIP
Underbar och mycket läsvärd
2019-08-08

    Hampus R
Haha! Rolig, med hög igenkänningsfaktor!
2019-08-08

    ej medlem längre
Härligt flöde och coola bilder. Stor vardagsigenkänning med pool o studsmatta o allt det där. Gillar den.
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP