Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raggningstips direkt...

Har du något raggningstips Klas...
Jag vet precis hur kvinnor skall tas...
Jag bju´r var flicka
på något att dricka...
- Även dig, vad önskas i ditt glas...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-09 04:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Till sommaren en badare, vilken gör badvakten gladare, den som vaktar en strand, bör räkna med reprimand, om underlaget ej passar vadare...
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt