Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K-märkt text...

Kärleken kom klart kardinalröd
kramande krossande kampglad
knockade kapitalt klockrent
kärlekskrank krypande knekt...
Kommit, kidnappa Karls kärleksbrud!
Killen kollapsade, komprimerades,
konserverades, konstaterades,
kotte kontur, korkad kort kortleksfigur...
Korsförhördes, kontrollen klar, körs
kritvit, kickad, körningen klarar kamelkusk....
Kriminelle klagar konstant kronbruden kvar...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-09 06:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Klurigt krumelurande konstord.
2019-08-09

  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och lagd till mina förut fattade meningar...
2019-08-09

  danne //
verkligen vackert vågande
växande värme vid vedeldad värmestuga vida var vägen virar virrar .
äsch kom inte på mera
vänlige Vaniel
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt