Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll till föga för...

En del glider bara förbi
men så är det nå´n som
får ens blick att stanna till
och man tänker Gode Gud, så gott
att just du kom inte vände bort, om...

Blickarna stannar i mötet
en gåva eller är det bara
en chimär - trots att det
ser lovande vackert ut här...

Ögonen skrattar mot varandra
glatt rakt ut, glädjen stiger i en
som den aldrig gjort förut...

Men som vanligt var jag för snabb
lufttråd som spanns var för skör
kanske för mig för fin...
Men ditt ögas glada glans
den bär jag med mig nu...















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-09 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt