Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dyningsmusik

 

vågar sig fram till min strand

klär sand i genomskinlighet

för att strax retirera

jag hör susets rytm

komma och gå

strandsatt

med tiden på avstånd

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-10 11:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackra ord, genomskinligt, ger många tankar.
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg