Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration


När ord får liv

När lugnet finns omkring mig,
när inget annat stör
när ensamheten omger
och allt finns utanför 

då kommer tankar till mig,
då vaknar ord till liv
jag väver samman språket
med varp av adjektiv

jag fångar orden kring mig;
en rytm, en melodi
jag finner lugn, ett andrum
en själslig terapi

@JessicaMarieOlsson2019

 

besök gärna www.facebook.com/jessicasdikter

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-10 17:15



Bookmark and Share


  Leko
Så fin ska det vara.
2019-08-18

  Leko


????
2019-08-18

  DavidM VIP
Texten fångar essensen av skrivandeprocessen, väl förmedlat.
2019-08-11

  Klaus Peter Jensen
Et fremragende dikt hvor du beskriver längtan efter stilhed, som du ha rfælles med mange mennesker. Jeg også at diktet er poetisk, kreativt og med en bra komposition, så det er inspirerende at læse med venlig hilsen Klaus
2019-08-11

  Pilträd
Wow så fint!
2019-08-11

  Johan Strömstedt
Vilket fint "flyt" i texten.
2019-08-11

  mare VIP
Fint skrivet
bokmärker
2019-08-11

    Lena Staaf VIP
Hela dikten andas lugn och rytm. Fint! Känner också andligt släktskap med min dikt "Poesiterapi". Poesin ger stor glädje.
2019-08-10

  MissCaylin
Fint! *applåderar*
2019-08-10

  Silverstripe
”Var gömmer sig då orden
när livet rusar på
har de gömt sig neri jorden
eller uppe i det blå

så var finns inspirationen
dikten kräver eget rum
bäst fly civilisationen
annars står poeten stum”
2019-08-10

  BenGust VIP
Ja, sätta samman ord kring tankar

kräver lugn och skärpa. Ett slags

utanförseende som förhoppningsvis

också kan blicka inåt.
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP