Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ett ljus, som aldrig går ut


Blus för Morris


Dijej dreja skiten
däcka på en dubbel buss
lys mig, jag är sliten
slagen hemma plus

Tio toners truck
inget format, nittitvå
Feta Frank fittar fuck
Divine's tuttar blå

Alla dagar heta dagar
på Monitor Hill
fula män med feta magar
vaskar Rhoca-gil

Glassig syra, bögparad
flata drömmars glin
runkar linor, fristad
askkoppsnippans vin





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-08-11 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd