Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokbladet!

Om ett bokträd var mitt
då kunde mina poem
spridas fritt och vitt
med vinden
och nå längre bort via skyn
inte bara över byn
vilken önskesyn!

Att få se, orden blad vis falla
inte bara över en
utan över alla!

Och på hösten sen kanske
få höra om, att någon läsare
har färgats
av textens innehåll...














Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-11 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt