Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret är ditt


Finns där en gräns för hur mycket jag kan älska dig?
Svaret på den frågan blir helt enkelt ett rungande. Nej!

Kan jag nånsin visa hur mycket du för mig betyder?
Aldrig, mitt svar på denna svåra fråga lyder.

Kommer du någon dag min kärlek förstå?
Ja, du väljer själv vilket svar du vill få.

© Boa Berg
2006-06-28
03:14




Fri vers av Boa Berg
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-06-28 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg