Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärsnitt

Träden jämnhöga och utan skuggor
sporerna i ett mjukt damm över dina kinder
mossan nyfödd, ett grönt spetstyg, en härva silketråd
och timmarna porlar, den syrliga luften
nässeldoften, ylandet från fåglarna
morgonens liv går oberättat, sakta
en tyst önskan
som brister om vi uttalar dess namn




Fri vers av Grävling
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-11 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslan, när det första solljuset träffar jorden i gryningen, fångar du på ett personligt sätt. Mycket njutbar läsning.
2019-08-11

  Nanna X
Ovanligt ljus?
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling