Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNGUDINNAN

planterar ut små frön

hon har i en tygpåse

runt halsen sin

Håll dina händer öppna!!

När som helst

kan hon ge dig ett av dessa frön

Vårda det då nära

Vattna det med din kärlek

Håll dina ögon öppna!

Se på fröet

Låt det gro när du ger det ljuset inom dig

Se det växa

till en grön stjälk

kanske en blomma




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-13 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd