Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåja, en lite förenklad bild...men ändå


Ett nytt Sverige tonar fram


Staden har lagt sig
avsides

Långt ifrån
köpcentrets hets

Blivit caféernas
och pizzeriornas område




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-13 18:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Korta texter behöver inte vara stort sämre, blott de rör hjärtats fötter
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST