Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOBBAD!

Du gick med hängande huvud, sparkade i gruset.
Du kände dig ledsen, hade många tankar inom dig.

Bävade för skolstarten som drog igång idag.
Hur många skoldagar skulle du missa denna termin.

Hur många glåpord och påhopp skulle du få tåla.
Knuffar, sparkar och förstörda lås på ditt skolskåp.

Plötsligt la någon en hand på din axel och sa tjena!
Den här terminen ska du och jag hålla ihop sa killen.

De ska inte få ge sig på oss, aldrig!
Genast kände du att nu blir det bättre.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-15 13:41



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
EN vän gör livet lättare :-)
2019-08-18

  Lottie Ålhed VIP
Hoppas det fortlöpte I samma stil. En positiv hoppingivande dikt i alla fall..
2019-08-16

  morgonstjärna VIP
så fint gjort, starkt !
2019-08-16

  Marita Ohlquist VIP
En strimma av ljus skingrar mörkret!
Alla behöver någon att luta sig mot, när marken gungar under fötterna!
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP