Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt I öknen

mitt i öknen stod vi
och var Gangesfloden
med sina föroreningar
så heliga
så renande




Fri vers av Lili B VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2021-01-19 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP