Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sorg


Min sorg

en skugga
i
hjärtats boning

mitt raseri

en oren mantel
över
tidens skuldra

min vanmakt

en frusen
pupill
i
nattens öga



Bs-06













Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-28 11:10



Bookmark and Share


    Mejja
Känslornas vanmakt infångade i poetisk form!
Lätt fastna i känslosnåret.
2006-06-29

  Markattan
Du målar så mäktiga bilder med dina ord,
tung, men ack så vacker poesi!
2006-06-28

  Missi VIP
Poesipoesipoesi!!
2006-06-28

    NoMi F
Härlig poesi...verkligen
skön läsning
2006-06-28

    steffe struts
Starka ord. Hög igenkänningsfaktor.

"en frusen pupill", bra!

stefan
2006-06-28

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow...
Liknelserna i texten är av bästa sort,
Man känner verkligen orden:)

Kram J
2006-06-28

  Madjori
Berör mig djupt....så bra skrivet....
sorg som man måste leva med...
och lära sig handskas med.
2006-06-28

  rebecca d
vilka bilder! en frusen pupill= en som ser det mörka och stelnar, inte kan göra sig av med det. en skugga i hjärtat som inte lyfter och raseriet hjälper inget mot livets obarmhärtighet och obeveklighet.
2006-06-28

  Hildegun Relefors
Tack för din text! Du skriver verkligen " Poesi". Blev djupt berörd.
2006-06-28

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-06-28

  Anders P VIP
du har sinne för andningen, upprepningens effekt, men för att fullända formen (eller kanske är det just stilbrottet som gör dikten?) skulle det kunna stå "en" även framför pupillen.
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg