Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen väg tillbaka




På andra sidan muren
åker karuseller skrällande
jagar råttor varandra
öppet blödande
tjocknar kallklibbig dimma
och kväver skriket

avklädd
i bländande solsken
greppas jag
förs jag
in i väglöst land
ännu
dröjande




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-06-28 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På andra sidan muren
åker karuseller skrällande
jagar råttor varandra
öppet blödande
- vilka ord, hur kom du på dem?!
Jag får en tydlig och stark bild i mitt huvud,
mycket bra.
2006-07-09

    Mejja
Stark. Smärtsam.
När ingen väg finns tillbaka
2006-07-02

    Bodil Sandberg
En dikt som talar om vilsenhet...längtan tillbaka..möjligtvis skulle det även kunna vara en sorgedikt om kärlek...superdupersnyggt iallafall!!!
2006-06-28

  Rachel Roth
väglöst land
bortom muren
skriket hörs

rakt igenom
2006-06-28

  himlens hemlighet VIP
aj vad starkt du skriver...den känns verkligen den här...skräckfilm i miniformat...
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP