Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken och glädjen strålar i din närhet.


den vilda värmen din

 

 

tänka sig

ända hit

når mig  

leenden ur

hjärtat ditt

min andning ljummas

så blir

genom dig

brisens viskning

och det större

ogripbara

uppenbart

någon låter

sina andetag

viska liv

smeker medhårs

mig till sans

när daggen ger sig av

och drömmen

lindas in i rullgardin

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-16 11:22



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker poesi
2019-08-17

    Lena Staaf VIP
Underbar kärleksdikt!
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg