Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör som porslin, genomskinlig som glas

Ännu en gång
har jag gjort mig sårbar
gett bort mina innersta tankar
visat mig naken
och ful

Ännu en gång
brinner jag av längtan
efter bemötande, bekräftande ord
som för tillfället
stillar oron

Ännu en gång
vill jag skapa ro i mig
efter att mina innersta tankar
lämnat ett hålrum
inuti mig

Ännu en gång
skapar jag smärta
bygger upp en omöjlighet
visar mig ful
och naken




Fri vers av Jojo
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-17 11:27



Bookmark and Share


  Nic
Synd att du nämner "och ful", hade räckt med "visar mig naken". Känslosam text!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo