Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jeanstyg till baddräkt?

I sjön såg jag jeans flyta nu!
En bra återvinning till sjön du!
Det sägs, mycket vann
tas in, få till dem man...
Nu förs det tillbaka till sjön ju!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-08-19 10:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ändå sägs det om blast, den i affär syns inslagen i plast, trots den så ej växa kan, tänk om den ändå vore man, den väl skulle i byxa visats vasst?
2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt