Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns.

Jag minns dina händer runt min hals
Jag minns sommaren, vintern och våren
Hur jag tynade bort till ingenting alls
Hur känslan gradvis bleknat med åren
Jag minns dina ögon som indiska oceanen
Jag minns dina fingrar mot min kind
Jag minns hur mina tårar blandades med regnet på trottoaren
Jag minns hur du gjorde mig färgblind
Hur röda flaggor tycktes lysande vita
Hur grumliga vattenpölar tycktes vara turkosa hav
Hur jag lovade mig själv att fortsätta försöka, fortsätta slita
Trots att vår bark förblödde klibbig sav.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-20 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP