Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt utlopp för lite känslor som har blivit bottled up i min kropp på sistone. Enjoy


Jag längtar (mitt utlopp)

Om jag bara kunnat vara lite tystare
hade allt blivit lite bättre?
Om jag bara kunnat vara lite mer som henne
hade allt ordnat sig då, eller?
Om du hade fått chansen,
hade du hellre varit med henne, istället?

Men jag är halv,
Jag är halv, jag är halv
duger inte till mycket alls

Skicka ut mig mitt i natten
klockan är efter halv ett,
himlen är stjärnklar
står och fryser på din uppfart,
tårarna längs mina kinder som glas

Så släpp mig fri!
Min tunga har frusit till is
i min gom, för du får mig att känna mig dum
när jag talar fritt, svart på vitt
varför vill du att jag ska vara tyst,
när min konst behöver ta sig ett uttryck?

Jag är stark men jag har ont i min rygg
jag musicerar med en ovan sångröst
jag älskar med ett hål genom mitt bröst
jag spelar gitarr med ovana fingrar
delar generöst ut tomma kyssar,
jagar mina drömmar ända in i abyssen

icke-åtråvärd i din värld
men oavsett, snälla låt mig
bara leva som jag är
och jag har aldrig känt mig så ensam
där jag väntar i min längtan
efter en morgondag med nya ängar.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-24 20:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo det kan en ju säga, eller bara rå om sitt jag och det äga, stundom lyser solen om kärleken om livet vill, känslan verkar så som genuint 'till', för och emot egna dagen står och väger...
2024-02-24

    Blekingetjejen
Jävlar!
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP