Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du missade min begravning

Två veckors regn,
jag bor vid horisonten.

Där skyttegravar grävdes
slog vi läger och tände elden
balanserade i forsen och
viskade våra hemligheter till träden.

Vad är nytt sen sist?
Jo, du har missat min begravning
Jag har dött, därför är min lur avstängd.

Det finns inget kvar att sörja, i askan
så få inte panik eller gör något förhastat
jag börjar om från början, blir till någon annan.

Vi ses på andra sidan telefonsvararen.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-27 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP