Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar till Bukowski


Alla dessa män

Alla dessa män
deras jeans, deras händer, hur deras tunga landar mot deras tänder
alla deras blickar och alla deras ännu snyggare vänner

livet i Stockholm är en besvikelse om man letar efter kärlek
men desto bättre om du vill ta med nån hem innan första halvlek.

Dessa män med sina muskler och sina deodoranter och sina djupa röster som skär genom diskanten
deras gitarrer, deras lägenheter, deras attiraljer som dom inreder med
deras kärlek som olika sorters mineral utvunna från jorden
deras svaga handlingar som aldrig riktigt tycks matcha orden.

Dessa män
och hur vi har rökt tillsammans
hur jag har städat deras kök
och fått vara deras mamma
uppfostrat och klappat och matat
älskat och hatat och ratat.

Dessa män
och deras svordomar, motståndarlag och fucking horungar, ovälkomna händer under korta kjolar
händer som trevar och smeker och klöser och rotar
handryggar draperade i vener, onaturligt stora

jag sluter mina ögonlock och blundar
blod rinner längs hans vita skjorta
men det är bara en hallucination jag drar inspiration från
om några minuter är han borta.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-01 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP