Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny dikt till på tema smärta.


Smärtsamt

Nacken, axlarna och ryggen värker så
Fötterna gör ont när jag ska gå
Fingrarna är ömma, även varje tå
Knäna smäller ofta till
Kroppen gör inte som jag vill
Jag är alltid stel som en pinne
och sitter ofta hemma och inne
Smärtan bestämmer hur jag ska leva
Jag genom dagen alltid får treva
Jag blir så trött och på dåligt humör
När min kropp är alldeles mör
Livet är en ständig kamp
Då jag jämt går upp för en ramp
För att klara av det jag så gärna vill
Försöka överleva en dag till
Jag har inget annat val
När smärtan alltid är min rival




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-20 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan