Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter

 


Efter sjukdomen
fick han lära känna
sig själv på nytt


Det ovissa måendet
valde bort längre resor




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-21 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att tvingas rätta sig efter kroppen tänker jag, kan ju bli ok ändå, fint komponerad
2019-08-22

  Jack E. Gladh VIP
Väl beskrivet om denna
speciella känsla.
2019-08-21

  ULJO
Så kan det vara. Sjukdomar kan begränsa tillvaron.
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP