Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
favorit i repris (redigerad)


tillvaratar vi i all enkelhet

 

 inför tröskeln

vilseviljor

bland rotvältor och rallarros

i det stiglösa

 

morgonfukten lämnar

landskapet

som dimdans

luften andas

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 225 gånger
Publicerad 2019-08-23 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg