Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen styrs av vissa män

Världen styrs av vissa män

Det lär dröja många år

innan det blir någon ändring än




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-24 09:25



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
..OCH KVINNOR PÅ MÄNNENS VILKOR
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP