Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga, flög, flugit...

Se livet som en fågel
FLYGANDE FRITT
överallt kan man vara med
OCH TA SIG EN TITT
flyga högt eller lågt
ALLT EFTER INTRESSET SITT
visst vore det väl jättebra
I LIVET VÅRT, DITT OCH MITT!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-24 09:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert framtonat!
2019-08-24

  ULJO
Tänk så fritt att kunna flyga
2019-08-24

  Rise Little One
Strålande utmaning!!!
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt