Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa vännen Pennan!

Det är Ordet framför allt
lagom sött och lagom salt!
Och orden självklart kvickt vi höjer
med dem röjer
ibland förnöjer...
Nå´t är hett och nå´t är kallt
av dem finns det tusen fallt!
Utan talat Ord, mindre vi förmår...
Pennan går! Orden ut når....




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-24 14:12



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Yeh!
2019-08-26

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2019-08-24

  ULJO
Härlig text
2019-08-24

  Rise Little One
Äkta kärlek finns här från varenda ord och mening!
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt