Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2019....


Klimatklaveret....Beebapaluula!


Hur man än vänder röven
så har man den
där bak
när man hoppar
över den uttorkade bäcken
som man inte ser
för alla dom döda träden

den som gräver en grop
åt andra i glashuset

ramlar oftast själv
över kvasten
när man sopar rent
framför egen dörr
när man kastat stenen

för hur man än vänder röven
så trampar man
i klimatklaveret

BEEBAPALUULA !






Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2019-08-24 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP