Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gåva eller ett uträknat helvete?


Andra sidan bubblan

När jag hamnar
utanför den trygga bubblan,
halkar jag runt
på den glatta ytan,
och är ständigt rädd för
att den ska spricka.
Den ska ju spricka någon gång,
det vet vi alla.
Men när jag befinner mig där,
precis utanför,
är det som att himlavalvet
vill vill äta upp mig,
och att stjärnorna vill
borra in sitt blinkande,
brinnande ljus i min bröstkorg.
Jag börjar undra om livet är en gåva
eller ett uträknat helvete?
I bubblan är det en gåva,
men utanför vandrar jag nog nära helvetet.
Att jag hamnar på andra sidan
undrar jag också över...
Är det en ren omskakning?




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-25 11:31



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är en gåva, skulle jag vilja säga. Även om också jag har undrat vad det handlar om. Läste nåt bra som flög förbi på nätet: "innan du beställer tid hos en samtalsterapeut, tag reda på hur många skitstövlar du omger dig med." Kanske räcker det med att sparka ut dem ur tillvaron! :-)
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP