Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara någon.


En gång Rosor.

En gång kände jag alla rosor
jag var någon som man
såg upp till med respekt
jag var älskad och gav mina
älskade fång med dofter.

Men ett svagt bygge rämnar snart
snart sögs jag in i det svarta hål
som jag befann mig i min barn och ungdom
inget av värde du var att överleva en dag i sänder.

Den korkade Dyslektikern matte idioten
fan sin plats.




Fri vers av Stefan Höglund
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-27 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund