Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Regnskog

 


Regnskogen sägs vara
Jordens lunga. Frågan är
Var sitter hjärtat? 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2019-08-27 18:31



Bookmark and Share


  rockenroll blåa
fantastiskt bra
2019-09-15

  Monika A Mirsch VIP
BRA! Tar till mig.

2019-09-13

  Per Rydberg
På kornet, Fredrik!
2019-09-11

  nu 1.0
Jättebra!
Öppen fråga som kan ringa i öronen som alarm.
2019-08-28

  ULJO
Havet
2019-08-28

  Elaine.S VIP
I varje människa, låter kanske enkelt och förutsägbart men det är väldigt komplext... eftersom inte alla lyssnar
på just hjärtat. Så tänker jag
2019-08-27

  Gunwale VIP
Bra tanke!
2019-08-27

    ej medlem längre
Genialt.
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP