Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det händer, det tänder...

På mingel pratas det ju på
om ditt och datt allra mest så...
Tänk om folk tog upp
det läses i vår grupp...
Så´n givande stund man skulle få...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 07:43



Bookmark and Share


  ULJO
Vettiga diskussioner som leder till något. Fyllesnack är inte mycket att be för.
2019-08-29

  Lars Hedlin
Ja man kan hoppas!
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt