Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marion är en aborre


d'Isignys hundar


Måste ha mitt yiff
och jag kollar alla demoner
väntar på rätt klänning
sengångare med trosa i mun

De kommer kalla dig lögnare
när du pressad söker svara på det oförklarliga
sen lär de sig av erfarenhet och stenar dig

Penumbra Carson väger diff
förskingrarens eoner
näbbmusäter spänning
trålar getter i en rosa brunn

Träddockor bliver mjölnare
Will Scarlets gipa blöder för min brorbögsaga
lilla John är impotent vid tjugitvå, ok

Tida apelsin med Puff och Piff
hala kladdiga fantomer
ensamheta sanning
bulimisk autokanibal, tunn






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-09-01 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd