Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket

All den tid man var ofödd.
All den tid man kommer att vara död.
Oftast lever man inte.
Vi äger bara ögonblicket.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-31 10:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En miljard dels sekund
är vår stund
2019-09-01

    ej medlem längre
"Verweile doch, du bist so schön!"
2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP