Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kär poetvän <3 Ur hjärtat - trots att texten är en repris, just nu har jag inga nya ord.


fladdrar i ljusets låga; en sidentråd

förändras, försvinner
fladdrar i ljusets låga;
en sidentråd

Och avskedet är inte nu,
nu är tiden;
rosor, starka, och liljor,
vita

Kistan; vacker,
värdig
Sorgen, så oändligt
spröd

för du i det som varit och
i det som ska minnas,
får en speciell glans

Och musiken, dess
djupa klang; fulländad,
fyller var själ, vart hjärta och
du är alla toner,
du är alla färger, alla
blommor

Och tiden är din, nu




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-31 21:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du har sång i sinnet bästa fbvän.

2019-09-13

  Rodin
Mycket vacker
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim