Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyfonisk längtan




Gråmolnen for
på himlen

Och vandraren
gick på stigen

mellan rasplande
Sensommar
Aspar.

Vek av in i
Tystnaden

Nu ska inget
längre fattas

Än saknaden som
blev kvar

Speglande sig på de
vandrande molnen
I en liten vattenpöl

inuti lövskogen
Som förberedde

sig för den vilsamma
Sömnen

Och vandrarens
leriga fotsteg låg
och torkade inuti

Den svävande morgon
dimman. ..
.

Ingenting hade ändå
Varit förgäves

Med ett vittrande
avtryck

In i evigheten.





















"Till minne av förgängliga
mänskliga liv. .."

Samt "amatörpoeten"
Arne V. Goraxy. Jimmy
Å.med fleras skrivelser
I hjärtat bevarat.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-02 06:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint skrivet. Jag saknar dem också.
2019-09-06

    Lena Staaf VIP
Vemodig och fin dikt.
2019-09-02

  Kungskobran VIP
Så fint
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP