Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig färgglad


Jag ska lägga två små snitt i mina undre ögonlock
Jag tror att jag är vacker om jag gråter blod
bokstavligen

Jag ska tigga dig om lite stryk
för jag har alltid passat bra i fläskläpp

Förresten är inte min näsa lite för rak?

Se\'n ska jag svälta mig ännu vackrare
och skära vackra tigerränder i underarmarna

Jag ska gå till salong och göra naglarna riktigt vassa
så de nästan borrar sig fast i gomseglet
när jag kastar upp allt
jag inte är värd

Jag ska dunka huvudet i väggen
s\'en ska jag sitta och spegla mig en vecka
och se vackra färger förvandla sig från
rött
till
lila
till
blått
till
grönt
till
gult
till
det där tråkiga normala
Då ska jag be dig slå mig färgglad igen




Fri vers av Kicka
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-06-28 20:29



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Läbbig skit. På ett starkt och bra sätt, du har ett sinne för bilder som etsar sig fast.
2007-01-11

  Robert W
texten är kraftfull och jag tycker mig gilla ditt personliga tilltal.

och två små snitt i mina undre ögonlock, ger vackra vackra hemska bilder
2006-08-05

  Piraten
.. för mig känns den inte komisk bara tragisk men jag älskar den. Den kommer sätta sig hos många där den inte kommer passera obemärkt. Vet inte om du förstår vad jag menar, men den kommer ha betydelse.
2006-06-28

  Ms Lovecraft
Komisk text fast den inte borde vara det. Men så har jag sjuk humor också =)
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Kicka