Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damerna tror de vet allt om oss

Damerna tror de vet allt om oss.
Och det gör de, nog.
Ridå - och skog.




Fri vers av Janjohan
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-06-28 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan