Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag berättade för min bön allting om dig

jag berättade
aldrig för min
bön att jag tänkte
på att stanna
med veckade armar
och försöka erkänna
allting som finns
för att lämna

ge mig en anledning
till att komma
ge mig en anledning
och jag lämnar nu
en enda anledning

jag berättade
för min bön
allting om dig

jag berättade
hur du är en smaksak
jag berättade
vad du har att lära ut
jag berättade
att jag väntar i natt
jag berättade
vem den är tillägnad




Fri vers (Fri form) av regnskuren
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-03 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnskuren