Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket stress idag


När stressen tar över

Börjar bra
men det ligger och pyr
och plötsligt
går allt ihop.

Frustrationen kryper i skinnet
och det väller över
allt vänds ut och in.

När stressen tar över
ser man inte klart
och inget känns rätt,
tur imorgon är ett oskrivet blad.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-03 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson